Dakkapel

Meer wonen door ruimtewinning. Een dakkapel biedt u vele mogelijkheden, de extra ruimte als slaapkamer, studeerkamer of hobbyruimte geeft uw huis een extra dimensie.

Polyester dakkapel

De polyester dakkapel is een investering met waarde die zich onderscheidt in uitstraling en kwaliteit. Opgebouwd met hoogwaardige materialen, wordt de dakkapel in de fabriek speciaal op uw wensen afgestemd. Met deze dakkapel bepaalt u uw sfeer, kleur en stijl naar keuze met talloze extra sfeervolle en praktische opties. Naast een goed product, vinden wij service, vertrouwen en gemak voor u als klant belangrijk.

Klassiek, strak of modern

Het sterke karakter van de dakkapel wordt mede bepaald door de verschillende unieke vormen boeidelen die een onderscheidende uitstraling aan de dakkapel geeft. U kunt daarom kiezen uit tal van fraaie boeidelen. Ieder boeideel heeft zijn eigen stijl, van modern tot klassiek. Naast de vorm zijn de boeidelen in alle ralkleuren te verkrijgen.

Het resultaat is een duidelijke meerwaarde van uw woning. De dakkapel biedt een zee aan extra ruimte. De hoogwaardige kunststof kozijnen, voorzien van energie-zuinig HR+ dubbele beglazing en kantel-kiep ramen, bieden een ontegenzeggelijke verhoging van het wooncomfort. Dit alles tot in de puntjes afgewerkt, onderhoudsvrij en met een garantie van 10 jaar!