Het product

Na de fabricage in de werkplaats ontstaat er een uniek product.

Kwaliteit

Vanaf de beginjaren heeft Deceuninck altijd gestreefd na een perfect product. De praktijk toont het. De dagelijkse tests bewijzen het en tal van internationale goedkeuringen bevestigen het. De strenge controles die in het lab van Deceuninck uitgevoerd worden op zowel de grondstoffen als het eindprodukt waarborgen een uitzonderlijke kwaliteit. Het permanente streven naar optimalisering van alle stappen in het productieproces leidden tot het behalen van het ISO 9001 cetificaat, wat voor de consument een absolute garantie van kwaliteit en service betekent.

Massa gekleurd

Door zijn uitzonderlijke zuiverheid onderscheidt het Deceuninck wit zich van het wit van vele ander profielfabrikanten. Daarnaast is parwelwit de andere tint waarmee de profielen in massa gekleurd worden. UV-bestendig en zeer vriendelijk in onderhoud.

Decoroc

Het Decoroc coating systeeem geeft u de keuze uit een kleurenwaaier van maar liefst 18 RAL kleuren. Dit unieke lakproces voor kunststof profielen resulteert in een prachtige matsatijnen “look”, met een korrelige textuur die prettig aanvoelt.

Deceuninck kent twee typen kunststof kozijnen, de monidal 2000/magma en de mondial2000/classic. Deze profielen hebben een uitgebreid gamma aan ramen en deuren, welke voldoen aan de strengste eisen van de keuringsinstituten. Als u wilt uitblinken in vormgeving, kunt u een keuze maken uit diverse combinaties.

U kunt uw huis een eigen karakter geven door uit ons kleurengamma een mooi geheel samen te stellen, eventueel in combinatie met rabatdelen voor gevelbekleding.

Deceuninck voor:

  • Maximale geluidsisolatie
  • Wind- en waterdichtheid
  • Verhoogde veiligheid (inbraakwerend beslag)
  • Onderhoudsvriendelijke kwaliteit
  • Kleur- en vormenrijkdom
  • Voor elke bouwstijl en voor duurzaam bouwen.

Daar bent u de rest van uw leven mooi mee!