HR++ glas

Wil je HR+ glas gaan kopen? Dan is het natuurlijk goed om de kosten per m2 te kennen. Op dit moment liggen de prijzen van isolatieglas per m2 rond de €75 euro tot €80 euro. In vergelijking met hoogrendementsglas zijn deze prijzen van HR+ glas per m2 slechts €10 euro hoger. Het is natuurlijk goed om de prijzen te kennen, zodat je een goede keuze kunt maken.

De prijzen per m2?

Als je de isolatieglas prijzen per m2 exact wilt weten dan is het natuurlijk goed om meerdere offertes bij verschillende leveranciers op te vragen. Ze kunnen je vaak per mail snel en gemakkelijk een offerte toesturen. Hierna kun je de prijzen met elkaar gaan vergelijken. Bekijk ook of de glasleveranciers garantie geven op het glas en welke voorwaarden hiervoor gelden.

Wat kost het plaatsen van HR+ glas?

Als je HR+ glas hebt gekocht dan is het natuurlijk slim om het ook te laten plaatsen. Een glaszetter kan het glas voor je plaatsen. Het is vaak het bedrijf welke het HR+ glas verkoopt, welke het ook gaat plaatsen voor je en kost rond de €45 euro per uur. Als je het wilt uitdrukken in een prijs per vierkante meter dan moet je rekenen op een prijs van €35 euro tot €70 euro per vierkante meter. Het is afhankelijk van hoe gemakkelijk of hoe moeilijk het glas geplaatst kan worden in de bestaande kozijnen.