Kunststof kozijn

Kunststof kozijnprofielen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Met of zonder houtdesign. Speciaal voor oudere panden die hun karakteristieke uitstraling moeten behouden, zijn er de kleuren monumentaal groen en monumentaal crème. U vindt dus altijd de kleur die bij uw woning past. Bovendien kunt u de verschillende kleuren combineren.

Voor elke smaak en technische eisen een oplossing

Ramen verbinden woonruimten met de buitenwereld – en zorgen gelijktijdig voor een scheiding. Zij laten licht in de woning, maken het mogelijk om naar buiten te kijken. En zij beschermen tegen wind en regen, behouden in de winter de warmte in het huis en zorgen voor koeling in de zomer.

Voor deze veelvuldige taken zijn niet alleen geschikt vanwege het aantrekkelijke ontwerp maar ook om haar uitstekende innerlijke waarden. De vormstabiele, uitstekend geïsoleerde systemen bestaande uit meerdere compartimenten, reduceren stookkosten en verhogen stabiliteit en veiligheid van het raam. De optimale geluidsisolatie zorgt voor een aangename en rustige werksfeer, het onderhoudsvrije, weer- en verouderingsbestendige materiaal waarborgt langdurig mooie ramen. Metalen versterkingen van metaal garanderen een hoge veiligheid.

Een kozijnbedrijf werkt met een verdiept kozijnsysteem, waarbij u kunt kiezen tussen naar binnen en naar buiten draaiende ramen en deuren. In beide gevallen kan de dieptewerking blijven bestaan. Het verdiepte profiel heeft een belangrijk voordeel: het past uitstekend binnen de Nederlandse architectuur.